Overzicht diensten

Uw vastgoed verdient het beste beheer

Zwerfkei is een full service vastgoedkantoor. Alle werkzaamheden die bij het beheer of de invulling van vastgoed komen kijken, kunt u namelijk bij ons onderbrengen. Zo zijn wij uw betrouwbare partner op het gebied van leegstandbeheer, vastgoedbeheer en veiligheid. Daarmee heeft u één aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw vastgoed. Dat is immers wel zo makkelijk.

Onze core business is, van oudsher, leegstandbeheer. Daardoor weten we als geen ander op welke manier we uw leegstand tijdelijk op positieve wijze invulling kunnen geven of hoe we dit zelfs te gelde kunnen maken. Wij ontzorgen u graag en zorgen dat leegstand geen last wordt.

Om u volledig van dienst te kunnen zijn, hebben we ons daarnaast toegelegd op vastgoedbeheer en pandveiligheid in al haar facetten. Wij kunnen niet alleen uw volledige administratie voor u doen, inclusief de financiële kant, maar zorgen ook dat uw pand beveiligd en veilig is. Kortom: Zwerfkei biedt haar klanten zowel integrale service als volledige zekerheid.

We staan voor korte lijnen, snel acteren en efficiënte dienstverlening tegen scherpe tarieven. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur een passende oplossing voor uw vastgoed. Zodoende vind u bij ons de complete service die aansluit bij uw behoeften.

Wij kunnen ons staven op bijna veertig jaar ervaring in deze branche, met een specialisatie in Amsterdam en de Randstad. Maar ook daarbuiten bent u voor de zorg om uw vastgoed bij ons aan het juiste adres. Zwerfkei is lid van de branchevereniging Leegstandbeheerders VLBN en bovendien KLB-gecertificeerd sinds de oprichting van dit keurmerk.

Wilt u weten wat we voor uw vastgoed kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Een op maat gemaakt plan van aanpak is bij ons altijd bespreekbaar.

Klik op de onderstaande afbeeldingen om meer te lezen over de diensten die we aanbieden op het gebied van leegstandbeheer, vastgoedbeheer en pandveiligheid.

Leegstandbeheer

[iheb_oxi_hover id=”276″]

[iheb_oxi_hover id=”275″]

[iheb_oxi_hover id=”277″]

Vastgoedbeheer

[iheb_oxi_hover id=”266″]

[iheb_oxi_hover id=”268″]

[iheb_oxi_hover id=”270″]

[iheb_oxi_hover id=”274″]

[iheb_oxi_hover id=”271″]

[iheb_oxi_hover id=”269″]

Veiligheid

[iheb_oxi_hover id=’216′]

[iheb_oxi_hover id=”218″]

[iheb_oxi_hover id=’221′]

[iheb_oxi_hover id=’222′]

[iheb_oxi_hover id=”262″]

[iheb_oxi_hover id=’263′]

Contact

Binnen 24 uur een oplossing voor uw leegstaande pand? Neem contact met ons op! Uiteraard kunt u ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Voor ieder object, klein of groot, maken we samen met u een passend plan.