Overzicht diensten

Uw vastgoed verdient het beste beheer

Zwerfkei is een full service vastgoedkantoor. Alle werkzaamheden die bij het beheer of de invulling van vastgoed komen kijken, kunt u bij ons onderbrengen. Wij zijn uw partner op het gebied van leegstandbeheer, vastgoedbeheer en veiligheid. We staan voor korte lijnen, snelle service en efficiënte dienstverlening tegen scherpe tarieven.

Wij kunnen staven op bijna veertig jaar ervaring in deze branche, met een specialisatie in Amsterdam en de Randstad. Maar ook daarbuiten bent u bij ons aan het juiste adres. Zwerfkei is lid van de branchevereniging Leegstandbeheerders VLBN en KLB-gecertificeerd sinds de oprichting van dit keurmerk.

Wilt u weten wat we voor uw vastgoed kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Een op maat gemaakt plan van aanpak is altijd bespreekbaar.

Via de onderstaande afbeeldingen leest u meer over de diensten die we aanbieden op het gebied van leegstandbeheer, vastgoedbeheer en pandveiligheid.

Leegstandbeheer

Vastgoedbeheer

Veiligheid

Contact

Binnen 24 uur een oplossing voor uw leegstaande pand? Neem contact met ons op! Uiteraard kunt u ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Voor ieder object, klein of groot, maken we samen met u een passend plan.