Matchmaking

Matchmaking is een vak dat we ons, vanwege onze jarenlange ervaring met vastgoed enerzijds en samenwerking met startups anderzijds, als geen ander eigen hebben gemaakt. Wij zijn de link tussen startende ondernemers en leegstaand vastgoed. Niet alleen als het gaat om een tijdelijke invulling, maar ook wanneer een langdurige samenwerking passend is.

De beperkte maandlasten en de kortlopende contracten van tijdelijk beheer sluiten goed aan bij wat startups kunnen en willen. Daarom hebben wij een groot bestand van professionele starters, die met innovatieve ideeën de Amsterdamse markt bestormen. Met veel plezier huisvesten wij hen met een antikraakcontract in scholen, kantoorgebouwen en andere leegstaande panden. Maar aangezien kleine jongens groot worden, ontstaat na verloop van tijd vaak de wens naar een meer permanente plek.

Tegelijkertijd heeft u wellicht vastgoed dat u wilt verhuren, maar waarvoor u nog niet de juiste partij heeft gevonden. In dat geval zijn wij u graag van dienst.

Matchmaking is maatwerk

We hebben een uitgebreid netwerk van serieuze bedrijfjes, werkzaam binnen allerlei disciplines, van verschillende omvang en met verschillende budgetten. Vanwege onze vaak langdurige samenwerking met deze partijen, weten we goed wat ze willen en vooral: wat ze te bieden hebben.

Heeft u bepaalde wensen met betrekking tot de verhuur van uw leegstaande vastgoed? Bent u gebonden aan een specifieke beroepsgroep of gebruiksactiviteit? Bijvoorbeeld vanwege een (erfpacht)bestemming of  afspraken met de omgeving? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende invulling.

Wij kunnen onze ondernemers van harte aanbevelen. Ze voldoen immers aan de strenge kwaliteitseisen die we stellen bij leegstandbeheer. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u in deze partijen betrouwbare en verantwoordelijke huurders vindt.

Als wij u door matchmaking kunnen helpen met te verhuren werkplekken in uw portefeuille, horen we het graag.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?