Plaatsen van (sanitaire) voorzieningen

Vanwege de afwezigheid van (sanitaire) voorzieningen, is niet ieder pand meteen geschikt voor tijdelijk gebruik. In sommige ruimtes wordt volstaan met een opslagfunctie, omdat de kraak- en overige risico’s er laag zijn. Andere plekken daarentegen vragen juist om een intensiever gebruik. Bijvoorbeeld vanwege krakers in de omgeving. Of wanneer leegstand in de buurt gevoelig ligt. In die gevallen bieden aanvullende voorzieningen – al dan niet tijdelijk – de uitkomst.

Water, warmte en ander (sanitaire) voorzieningen

Afhankelijk van de ruimte en de gewenste invulling ervan, bieden wij verschillende voorzieningen aan.

Voor een actieve invulling van een ruimte, waarbij de risico’s en nadelen van leegstand worden geminimaliseerd, zijn in elk geval stromend water en een toilet nodig. In principe is dit met wat kleine aanpassingen op de meeste locaties te realiseren. We houden altijd rekening met de tijdelijkheid van een project. Uiteraard wordt het het budget dat daarbij past niet uit het oog verloren.

Wanneer ook ´s nachts toezicht noodzakelijk is, is tijdelijke bewoning een passende invulling. In dat geval kunnen we een mobiele douche plaatsen. Dit gebeurt uiteraard op professionele wijze. Bovendien installeren we zo, dat alles aan het einde van de beheerperiode weer netjes verwijderd kan worden. Daarnaast kunnen we een natte ruimte ombouwen tot een vaste douche. Dit oogt verzorgd en sluit mogelijk goed aan bij de ontwikkelingsplannen. In dat geval overleggen we vanzelfsprekend over de te gebruiken materialen, zoals tegels en douchegarnituur.

Ook voorzieningen voor warmte en warm water verzorgen wij voor onze klanten. Niet alleen boilers en cv-ketels plaatsen wij, indien nodig wordt eveneens flexibel leidingwerk gerealiseerd. Zo hebben wij in verschillende oliegestookte overheidsgebouwen tijdelijke centrale verwarming aangelegd. Dit maakt bewoning mogelijk, zonder dat enorme onderhouds-, verbruiks-, of investeringskosten gemaakt moeten worden. Doeltreffend en voordelig.

Wij regelen aansluitmaterialen, accessoires, afvoermaterialen, montage, onderhoud en verwijderen alles wanneer gewenst.

We bespreken graag met u hoe we uw pand met (sanitaire) voorzieningen geschikt kunnen maken voor actief gebruik.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?