Plaatsen van (sanitaire) voorzieningen

Vanwege de afwezigheid van (sanitaire) voorzieningen is niet ieder pand meteen geschikt voor tijdelijk gebruik. Hoewel in sommige ruimtes kan worden volstaan met een opslagfunctie, omdat de kraak- en overige risico’s er laag zijn, vragen andere plekken juist om een intensiever gebruik. Bijvoorbeeld vanwege krakers in de omgeving, of wanneer leegstand in de buurt gevoelig ligt. In die gevallen kunnen aanvullende voorzieningen – al dan niet tijdelijk – uitkomst bieden.

Water, warmte en ander (sanitaire) voorzieningen

Afhankelijk van de ruimte en de gewenste invulling ervan, kunnen wij verschillende voorzieningen voor u plaatsen.

Voor een actieve invulling van een ruimte, waarbij de risico’s en nadelen van leegstand worden geminimaliseerd, is in elk geval stromend water en een toilet nodig. In principe is dit met wat kleine aanpassingen op de meeste locaties te realiseren. We houden altijd rekening met de tijdelijkheid van een project en het budget dat daarbij past.

Wanneer tijdelijke bewoning gewenst is, om ook ’s nachts voor toezicht te zorgen, zullen we een mobiele douche plaatsen. Dit gebeurt uiteraard op professionele wijze en zo, dat alles aan het einde van de beheerperiode weer netjes verwijderd kan worden. Daarnaast is het mogelijk een natte ruimte om te bouwen tot een vaste douche. Dit oogt verzorgd en kan goed aansluiten bij de ontwikkelingsplannen. In dat geval overleggen we vanzelfsprekend over de te gebruiken materialen, zoals tegels en douchegarnituur.

Ook voorzieningen voor warmte en warm water kunnen door ons worden gerealiseerd. Niet alleen boilers en cv-ketels worden door ons geplaatst, indien nodig kan eveneens het flexibele leidingwerk worden aangelegd. Zo hebben wij in verschillende oliegestookte overheidsgebouwen tijdelijke centrale verwarming aangelegd. Zo is bewoning mogelijk, zonder dat enorme onderhouds-, verbruiks-, of investeringskosten gemaakt moeten worden. Doeltreffend en voordelig.

Wij regelen aansluitmaterialen, accessoires, afvoermaterialen, montage, onderhoud en verwijderen alles wanneer gewenst.

We bespreken graag met u hoe we uw pand met (sanitaire) voorzieningen geschikt kunnen maken voor actief gebruik.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?