Antikraak

Als grondlegger van het antikraak-concept kennen we deze vorm van leegstandbeheer als geen ander. Antikraak is een goede invulling als u te maken heeft met kortdurende leegstand, bijvoorbeeld vanwege voorgenomen verkoop of verhuur, sloop, renovatie of splitsing.

Door uw pand tijdelijk met ons antikraakcontract in beheer te geven aan tijdelijke – door ons streng geselecteerde – gebruikers, kunt u voorkomen dat het gekraakt wordt en worden mankementen snel opgemerkt. Bovendien kunnen we u helpen bij placemaking, zodat  herontwikkeling al in de aanloop een positieve lading krijgt.

Wij werken met een door onze juristen zorgvuldig opgestelde bewaringsovereenkomst, waarmee tijdelijke gebruikers geen huurdersrechten opbouwen. Bovendien kunt u door een flexibele opzegtermijn met maximaal 28 dagen weer over uw vastgoed beschikken.

Voor onze dienstverlening betaalt u in principe geen extra kosten. Afhankelijk van het object draagt u eventueel de water- en energiekosten, in dat geval worden onze gebruikers geïnstrueerd om het verbruik te beperken en de meterstanden gemonitord.

We bespreken graag wat we met antikraak voor uw vastgoed kunnen betekenen.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?