Sleutelbeheer & slotenmaken

Secuur sleutelbeheer is een essentieel onderdeel van ons vak. Voor de veiligheid van het vastgoed dat wij beheren en de mensen die er gebruik van maken, is het van groot belang dat sleutels alleen terechtkomen bij personen die bevoegd zijn om de betreffende panden te betreden. Om ongecontroleerde circulatie van sleutels en de risico´s daarvan te voorkomen, werken wij met een strikt sleutelprotocol.

Wij registreren alle sleutels en bewaren deze in een beveiligde omgeving. Sleutels worden alleen afgegeven aan gebruikers en mensen die daar door onze opdrachtgever of de eigenaar voor gemachtigd zijn. Er vindt registratie plaats van de sleutels die worden uitgegeven. Zo weten we te allen tijde waar sleutels zijn, wie waar toegang heeft en wie aanspraak kan maken op een kopie sleutel. Indien nodig regelen we toegang voor en namens onze opdrachtgever of de eigenaar van een object.

We dragen daarnaast zorg voor het vervangen van cilinders. We maken gebruik van gecertificeerde cilinders en kunnen in grote panden een sleutelplan inzetten. Op die manier kunt u met één moedersleutel alle benodigde ruimtes betreden. Dat is wel zo overzichtelijk.

Wilt u voor het sleutelbeheer van uw vastgoed gebruik maken van onze nauwkeurigheid, of wilt u gebruik maken van een door ons geleverd sluitplan, neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?