Tuinonderhoud

Omdat vastgoedbeheer wat ons betreft niet bij de voordeur stopt, kunt u ook voor al uw tuinonderhoud bij ons terecht. We verzorgen niet alleen uw pand, maar ook het terrein dat erbij hoort. Zodat het geheel verzorgd blijft ogen, ook als er tijdelijk geen vaste invulling is.

Wat betreft groenverzorging kunnen wij bijvoorbeeld bestaande bomen en struiken snoeien, gras maaien, perken schoffelen en dergelijke. Tevens zorgen we ervoor dat opritten, paden en terrassen mosvrij blijven en dat onkruid tussen tegels wordt verwijderd. Ook bij verwaarloosde terreinen, waar hardnekkig onkruid of woekerplanten de overhand hebben gekregen, kunt u ons inzetten voor tuinonderhoud. Wij verwijderen de ongewenste beplanting en kunnen desgewenst opnieuw inzaaien of beplanten.

Daarnaast kunt u ons inschakelen voor aanvullende werkzaamheden buitenshuis, om het geheel representatief te houden. Denkt u in dat kader aan het verwijderen van zwerfvuil, wat bijvoorbeeld rondom scholen of bij woningen met een voortuin vaak een probleem is. Maar ook het afvoeren van grotere hoeveelheden afval, (bouw)puin en dergelijke behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om door ons de dakgoten leeg te laten halen, wat van belang is bij het voorkomen van lekkages.

Verder kunnen wij een hekwerk of schutting plaatsen om percelen van elkaar te scheiden of om te voorkomen dat onbevoegden een terrein kunnen betreden. Bovendien plaatsen wij buitenverlichting, al dan niet met bewegingsmelder, om het terrein ook ´s avonds veilig te houden.

Wij bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen op het vlak van tuinonderhoud.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?