Schoonmaak

Zwerfkei werkt met vakkundige krachten, die de grondige schoonmaak van ieder object op zich kunnen nemen.

  • U heeft een gekraakt pand dat weer toonbaar gemaakt moet worden?
  • Als eigenaar van een prestige object wilt u het pand spic en span hebben voor een bezichtiging met potentiële kopers?
  • Heeft u net een pand gekocht dat in erbarmelijke staat is achtergelaten?
  • Is de verbouw van uw pand net afgerond en bent u het stof en de rommel zat?

Wij regelen het graag voor u. Dat doen we met de blik van eigenaar, makelaar en beheerder in één. Kortom: met oog voor detail en hart voor vastgoed. Of het nu gaat om een pand waar we het beheer al voor doen of om een nieuw project: we zorgen dat u uitblinkt!

Met onze uitgebreide schoonmaakdienst bent u allround verzekerd van een hygiënisch fris en schoon pand. We reinigen gangen, trappenhuizen en sanitair, lappen ramen en zorgen dat de entree representatief is. Stofzuigen, dweilen, stoffen en reinigen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook inschakelen voor het verwijderen van hardnekkig vuil, zoals kauwgom of bekladding van gevels en graffiti. Ook het afvoeren van goederen of (bouw)puin behoort tot de mogelijkheden.

Wij hebben, niet in de laatste plaats vanwege de grote hoeveelheid panden die we in de Amsterdamse binnenstad in beheer hebben (gehad), zeer uitgebreide ervaring met monumentale panden. Ook bij het schoonmaken en onderhouden van dit soort objecten zijn wij u graag van dienst, zowel voor de gevel en kozijnen als de binnenzijde (houten vloeren en marmer bijvoorbeeld) van het pand.

We denken uiteraard met u mee over kostenbeheersing. Voor ieder pand is een op maat gemaakte aanpak mogelijk. Zo krijgt u altijd de uitstraling die bij u past. Onze schoonmaakwerkzaamheden kunnen periodiek worden uitgevoerd, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks. Eveneens is het mogelijk een pand eenmalig te laten schoonmaken.

U wilt dat uw vastgoed een representatieve afspiegeling is van u of uw firma? Laat u dan door ons informeren over de mogelijkheden van schoonmaak van uw pand(en).

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?