Schoonmaak

Zwerfkei werkt samen met vakkundige krachten, die de grondige schoonmaak van ieder object op zich kunnen nemen. U heeft een gekraakt pand dat weer toonbaar gemaakt moet worden? U bent eigenaar van een prestige object dat u spic en span wil hebben voor potentiƫle kopers die komen kijken? Wij regelen het graag voor u. Of het nu gaat om een pand waar we het beheer al voor doen of om een nieuw project: we zorgen dat u uitblinkt!

Met onze uitgebreide schoonmaakdienst bent u allround verzekerd van een hygiƫnisch fris en schoon pand. We reinigen gangen, trappenhuizen en sanitair, lappen ramen en zorgen dat de entree representatief is. Stofzuigen, dweilen, stoffen en reinigen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het verwijderen van hardnekkig vuil, zoals kauwgom of bekladding van gevels en graffiti.

Wij hebben uitgebreide ervaring met monumentale panden. Ook bij het schoonmaken en onderhouden van dit soort objecten zijn wij u graag van dienst, zowel voor de gevel en kozijnen als de binnenzijde van het pand.

We denken uiteraard met u mee over kostenbeheersing. Voor ieder pand is een op maat gemaakte aanpak mogelijk. Zo krijgt u altijd de uitstraling die u zoekt. De schoonmaakwerkzaamheden kunnen periodiek uitgevoerd, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks. Eveneens is het mogelijk een pand eenmalig te laten schoonmaken.

U wilt dat uw vastgoed een representatieve afspiegeling is van u of uw firma? Laat u dan door ons informeren over de mogelijkheden van schoonmaak van uw pand(en).

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?