Vastgoedbeheer - overzicht diensten

Vastgoedbeheer

Wij ontzorgen u graag op het gebied van vastgoedbeheer en bieden een uitgebreid dienstenpakket aan. Voor alles wat komt kijken bij het beheer van panden – binnen en buiten – maar ook alle werkzaamheden achter de schermen kunt u ons inschakelen.

Vastgoedbeheer van A tot Z

Wij geven uw vastgoed niet alleen een passende invulling, maar zorgen er ook voor dat het goed onderhouden blijft. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor technisch onderhoud. Met behulp van gecertificeerde monteurs zorgen we dat de technische installaties up to date blijven. Daarnaast houden we het pand en het buitenterrein schoon en zorgen we dat graffiti wordt verwijderd.

Maar we gaan verder. We kunnen u namelijk eveneens ondersteunen bij de administratie rondom uw vastgoed. Zo verzorgen we secuur uw contractafhandeling, bijvoorbeeld in combinatie met het innen van huurpenningen.

Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die we op het vlak van vastgoedbeheer verzorgen. Samengevat kunnen alle facetten van vastgoedbeheer door ons voor u worden geregeld. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Kies daarom voor het gemak èn het financiële voordeel van één partij die uw vastgoed beheert. We bespreken graag de mogelijkheden. Via de onderstaande foto’s vindt u meer informatie over onze service in vastgoedbeheer.

Contact

Binnen 24 uur een oplossing voor uw leegstaande pand? Neem contact met ons op! Uiteraard kunt u ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Voor ieder object, klein of groot, maken we samen met u een passend plan.