Vastgoedbeheer

Wij ontzorgen u graag volledig op het gebied van vastgoedbeheer en bieden dan ook een zeer uitgebreid dienstenpakket aan. Voor alles wat – binnen en buiten – komt kijken bij het beheer van panden, maar ook alle werkzaamheden die daar achter de schermen betrekking op hebben, kunt u ons inschakelen.

Vastgoedbeheer van A tot Z

Wij geven uw vastgoed niet alleen een passende invulling, maar zorgen er eveneens voor dat het goed onderhouden blijft. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor technisch onderhoud. Met behulp van gecertificeerde monteurs zorgen we dat de technische installaties up to date blijven, periodiek en acuut bij mankementen. Daarnaast houden we het pand en het buitenterrein schoon en zorgen we dat graffiti wordt verwijderd.

Maar we gaan verder. We kunnen u namelijk eveneens ondersteunen bij de administratie rondom uw vastgoed. Zo verzorgen we secuur uw contractafhandeling, bijvoorbeeld in combinatie met het innen van huurpenningen.

Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die we op het vlak van vastgoedbeheer verrichten. Samengevat kunnen alle facetten van vastgoedbeheer door ons voor u worden geregeld. Zo heeft u er eenvoudigweg geen omkijken meer naar.

Kies daarom voor het gemak èn het financiële voordeel van één partij die uw vastgoed van A tot Z beheert. We bespreken graag de mogelijkheden. Via de onderstaande foto’s vindt u meer informatie over onze dienstverlening met rondom vastgoedbeheer.

Contact

Binnen 24 uur een oplossing voor uw leegstaande pand? Neem contact met ons op! Uiteraard kunt u ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Voor ieder object, klein of groot, maken we samen met u een passend plan.