Overzicht diensten

Vastgoedbeheer

Wij ontzorgen u graag op het gebied van vastgoedbeheer en bieden een uitgebreid dienstenpakket aan. Voor alles wat komt kijken bij het beheer van panden – binnen en buiten – maar ook alle werkzaamheden achter de schermen kunt u ons inschakelen.

Wij geven uw vastgoed niet alleen een passende invulling, maar zorgen er ook voor dat het goed onderhouden blijft. We verzorgen bijvoorbeeld technisch onderhoud, houden het pand en het buitenterrein schoon en zorgen dat graffiti wordt verwijderd. Daarnaast nemen we u de administratie uit handen. Zo kunnen we de contractafhandeling van u overnemen, bijvoorbeeld in combinatie met het innen van huurpenningen. Alle aspecten van vastgoedbeheer kunt u bij ons onderbrengen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Kies voor het gemak èn het financiële voordeel van één partij die uw vastgoed beheert. We bespreken graag de mogelijkheden. Via de onderstaande foto’s vindt u meer informatie over onze service in vastgoedbeheer.

Contact

Binnen 24 uur een oplossing voor uw leegstaande pand? Neem contact met ons op! Uiteraard kunt u ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Voor ieder object, klein of groot, maken we samen met u een passend plan.