Leegstandsbeheer

Op het gebied van leegstandbeheer is Zwerfkei dé partij om mee samen te werken. Als grondlegger van antikraak kennen wij het vak namelijk als geen ander. Aangezien wij ons kunnen beroepen op ervaring sinds 1980, mogen we ons met recht specialist noemen op dit vlak. We stellen onze expertise graag aan u ter beschikking, zodat uw leegstand een invulling krijgt die werkt. Wat uw doel ook is. Als lid van de Vereniging Leegstandbeheerders en KLB-gecertificeerde leegstandbeheerder voldoen wij aan de strengste kwaliteitseisen en weten we wat er speelt op de markt. Kortom: als u kiest voor Zwerfkei, weet u dat u kiest voor kwaliteit.

Leegstandbeheer in de breedste zin van het woord

Wij bieden verschillende vormen van leegstandbeheer aan, zodat we in iedere situatie een passende invulling kunnen geven aan uw leegstaande vastgoed. Zowel voor antikraak, tijdelijke verhuur als matchmaking kunt u bij ons terecht. Zo weet u zeker dat uw vastgoed de invulling krijgt die het beste past. Bovendien hoeft u bij Zwerfkei niet te rekenen op extra kosten, dus bent u altijd voordelig uit.

Meer informatie over onze diensten op het gebied van leegstandbeheer vindt u via de items hieronder. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen om te bespreken wat we voor uw vastgoed kunnen doen met vakkundig leegstandbeheer.

[iheb_oxi_hover id=”276″]

[iheb_oxi_hover id=”275″]

[iheb_oxi_hover id=”277″]

Contact

Binnen 24 uur een oplossing voor uw leegstaande pand? Neem contact met ons op! Uiteraard kunt u ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Voor ieder object, klein of groot, maken we samen met u een passend plan.