Surveillance

U kunt u ons inschakelen voor het organiseren van surveillance, wanneer u gedurende een korte periode een paar extra ogen nodig heeft om uw pand of terrein veilig te houden.

Bijvoorbeeld wanneer de overdracht van een verkocht object is uitgesteld en het pand onverhoopt leeg blijft staan. Juist dan moeten kraak of vandalisme koste wat kost voorkomen worden. Of misschien maakt u zich zorgen maakt over onbevoegden op uw (bouw)terrein en diefstal van koper of andere materialen, al dan niet tijdens een specifieke periode, zoals de bouwvak, kerst of oud & nieuw.

Politie inschakelen is pas mogelijk als het mis gaat – dat wilt u juist voorkomen! – en voor de diensten van reguliere beveiligingsbedrijven betaalt u de hoofdprijs. Beiden zijn gelukkig niet nodig. Schakel ons preventief in om toezicht te laten houden op het te bewaken object of terrein.

Wij bieden onze diensten aan voor een overzichtelijke prijs. Bovendien profiteert u bij ons van een zeer flexibele contractvorm. Wij kunnen snel starten met surveilleren, tegelijkertijd kunt u de controlerondes ieder moment weer stopzetten.

Wat betreft de frequentie en de vorm van de surveillance is veel mogelijk, we maken voor uw project een plan op maat. Op basis van het object en onze ervaring brengen we de risico’s en aandachtspunten in kaart en doen op basis daarvan een adviserend voorstel voor beveiliging. Uw wensen worden daarin uiteraard meegenomen.

De beveiligers die door ons worden ingeschakeld, controleren de betreffende locatie op wisselende tijden met een vooraf afgesproken frequentie op ongerechtigheden. De inspectierondes worden op willekeurige tijden gelopen, om het inbrekers en andere kwaadwillenden moeilijker te maken de beveiligers te ontlopen. Desgewenst vindt periodiek een rapportage plaats over de bevindingen tijdens de bewakingsrondes. Het is mogelijk de surveillance te combineren met andere veiligheidsmaatregelen, zoals het plaatsen en onderhouden van een alarmsysteem en alarmopvolging.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde beveiligers, die – als dat wenselijk is – ook in het bezit zijn van een EHBO- en/of BHV-diploma. Het is mogelijk de bewakers met hond te laten surveilleren.

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van surveillance.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?