Receptiefunctie & toezichthouding

Wij werken samen met betrouwbare krachten die (tijdelijk) invulling kunnen geven aan een receptiefunctie of die bij gelegenheden toezichthouding op zich kunnen nemen.

Bemande receptie = representatief ontvangst

In panden met een balie kan het wenselijk zijn deze ook gedurende het tijdelijke beheer te laten bemannen. Bijvoorbeeld omdat er in de aanloop naar herontwikkeling veel bezoek verwacht wordt van potentiële kopers, architecten, aannemers en dergelijke, of omdat een deel van het pand nog regulier verhuurd wordt.

In die gevallen leveren wij graag een representatieve receptionist die de balie tijdens kantoortijden bemant. Het voordeel van een receptionist is dat deze de ins en outs van het pand kent, bezoekers ontvangt en te woord staat en daarnaast klein-facilitaire werkzaamheden op zich kan nemen. Dit is niet alleen praktisch, een bemande receptie zorgt – gedurende alle fases van de plannen met het pand – voor een professionele uitstraling.

“Ik ervaar de functie van de receptionist, in mijn geval Rob, als zeer positief. Hij is niet alleen een warm welkom bij elk bezoek aan het gebouw, maar om meerdere redenen echt een toegevoegde waarde:

  • Rob is eerste aanspreekpunt voor gasten, dat is klantvriendelijk;
  • De toegankelijkheid van het pand wordt verbeterd (in verband met lopende onderzoeken, uitvoering van werkzaamheden, et cetera);
  • Hij vergroot de veiligheid en controle;
  • Het biedt zekerheid voor de cliënt;
  • Er wordt adequaat en direct gehandeld bij storingen, lekkages en andere problemen in het pand;
  • De klachtenafwikkeling bij bewoners verloopt goed;
  • Signaleringen worden gemeld, er is monitoring in en om het gebouw;
  • Klein onderhoud en toezicht op de staat van het pand zijn geregeld.

Daarnaast is Rob ook erg flexibel, klant- en oplossingsgericht. Ik vertrouw hem, waardoor ik met een gerust hart het pand achter kan laten.

Dat geldt eigenlijk voor Zwerfkei kantoorbreed. Het is fijn dat op deze manier het gebouw beheerd is, want als een gebouw leeg staat nemen de stad en de natuur het snel over. Zwerfkei handelt snel en luistert goed naar de wensen de klant.”

Esther Moeke (Aedes Real Estate) over Rob, receptionist in het Voormalig Paleis van Justitie in Amsterdam

Daarnaast is het mogelijk gedurende een korte periode iemand toezicht te laten houden. U organiseert bijvoorbeeld een bewonersbijeenkomst om de buurt te informeren over uw herontwikkelingsplannen of houdt kijkavonden voor uw te koop staande vastgoed. Een toezichthouder ontvangt geïnteresseerden, noteert hun gegevens, zorgt dat ze op de juiste plek in het gebouw komen en houdt onbevoegden buiten de deur.

Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen wat betreft het invullen van een receptiefunctie of toezichthouding.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?