We verwachten woningen in Amsterdam Nieuw-West die als tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet bewoond kunnen worden. Voor tijdelijke verhuur gelden andere voorwaarden dan voor antikraak.

In het kort:

  • De huurprijs bedraagt 80% van de laatste huurprijs per maand en wordt door middel van automatische incasso afgeschreven;
  • Het belastbaar jaarinkomen van de huurder bedraagt minimaal € 22.000 en maximaal €  39.055 per jaar (verzamelinkomen van 2020). Een Inkomensverklaring 2018 of 2019 van de Belastingdienst en drie recente loonstroken dienen overlegd te worden;
  • De tijdelijke huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal zes maanden;
  • Er geldt een opzegtermijn van minimaal drie maanden voor de verhuurder, een maand voor de huurder.

Heb je interesse? Meld je dan vrijblijvend aan, Dit doe je door je aan ons voor te stellen in een email, waar de eerder genoemde documenten aan zijn toegevoegd. Vermeld duidelijk dat het om tijdelijke verhuur gaat. Berichten zonder documenten worden niet in behandeling genomen.

Notabene: we zullen pas iets met je aanmelding doen op het moment dat we verwachten je iets aan te kunnen bieden. Over de voortgang van het project wordt tussentijds niet gecorrespondeerd.