Terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging is interessant voor bouwprojecten, omdat tijdelijk beheer door middel van actief gebruik hier meestal niet mogelijk is. Om diefstal van materialen en vandalisme te voorkomen, adviseren wij bouwterreinen te laten bewaken.

Om te voorkomen dat onbevoegden het terrein betreden, is ons eerste advies degelijk hekwerk te laten plaatsen. Dit lijkt logisch, maar inbraken vinden zeer regelmatig plaats op terreinen waar het hekwerk tijdelijk is weggehaald of waar men vergeten is om het hek af te sluiten. Wij werken met betrouwbare hekwerkpartners, die degelijk maatwerk leveren voor ieder terrein.

U kunt kiezen voor onze mobiele surveillancedienst, waarbij wij een bewaker, al dan niet met hond, laten surveilleren op het terrein. Daarnaast bieden we verschillende technische opties op het gebied van buitendetectie.

Het is mogelijk om activiteit op het terrein met camera´s te monitoren. Als de camera’s beweging registreren, wordt een meldkamer of daartoe aangewezen persoon gealarmeerd. Het voordeel hiervan is dat de situatie real time gevolgd kan worden en er camerabeelden zijn van de onbevoegden. Een andere optie is gebruik te maken van een infrarood laser sensor, die melding geeft als laserstralen worden doorbroken.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om uw terreinbeveiliging te bespreken.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?