Financieel & administratief beheer

Voor alle voorkomende werkzaamheden rondom financieel en administratief beheer van uw vastgoed kunt u bij Zwerfkei terecht. Wij bieden all round service op dit gebied.

Concreet betekent dit dat wij alle administratieve en financiële handelingen rondom vastgoed van u over kunnen nemen. Of het nu gaat om tijdelijke gebruikers die door ons geplaatst zijn of zittende huurders.

Financieel en administratief beheer: vakkundig, volledig en vertrouwd

U wilt dat uw financiële zaken goed geregeld zijn. Tegelijkertijd wilt u zich kunnen richten op dat waar ú in uitblinkt. Breng daarom het financieel beheer onder bij Zwerfkei. Wij zorgen dat u er geen omkijken meer naar heeft, terwijl alles wel tot in de puntjes geregeld is.

De financiële zaken die wij voor u over kunnen nemen, omvatten onder andere:

  • het innen van huurpenningen
  • waarborgsombeheer
  • het bewaken van van betalingsachterstanden
  • nacalculatie van servicekosten
  • verrekenen van facturen van onderhoudspartijen en reparaties

U ontvangt van ons maandelijks een helder overzicht van de inkomsten en uitgaven.

De administratieve taken die bij vastgoed komen kijken zijn vaak tijdrovend, maar erg belangrijk. Het papierwerk moet immers op orde zijn. Zwerfkei werkt secuur en grondig, dat is de kern van ons succes. Wij de aangewezen partij voor:

  • contract- en documentafhandeling
  • het aanvragen en beheren van vergunningen
  • communicatie richting gebruikers, bijvoorbeeld ten aanzien van geplande werkzaamheden

Wanneer u Zwerfkei inschakelt voor financieel en administratief beheer van uw vastgoed, bent u verzekerd van kwaliteit. We kennen het vak, vanwege onze jarenlange ervaring, als geen ander.

Wij houden bij het verwerken van financiële en persoonsgegevens uiteraard de eisen die wet- en regelgeving stellen in dezen in acht. Dergelijke informatie wordt vertrouwelijk en uitsluitend binnen ons bedrijf behandeld, een en ander is in overeenstemming met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

Als wij u kunnen adviseren over of ondersteunen bij uw administratief beheer of financieel beheer, horen wij dat graag.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?