Ontruiming

De noodzaak tot de ontruiming van een pand kent verschillende oorzaken. Vaak is het een vervelende en tijdrovende aangelegenheid, die desondanks zorgvuldig en volledig moet worden uitgevoerd.

Geen ontruiming is hetzelfde – onze service wel

Wij hebben met enige regelmaat te maken met pandeigenaren die door vertrekkende gebruikers zijn belast met achtergelaten boedel. Soms gaat het om vertrekkende huurders of krakers die na een vonnis een pand vol rommel achterlaten. Omdat in dergelijke situaties vaak sprake is van schulden, schade of andere omstandigheden die ongewenste kosten met zich meebrengen,  denken we ook hier mee over kostenbesparing. We bieden onze diensten aan voor concurrerende prijzen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit ervan.

Een ontruiming kan eveneens nodig zijn na een overlijden of vanwege een faillissement. In die gevallen is een ontruiming soms erg beladen zijn voor de betrokkenen, zoals familieleden of omwonenden. Dikwijls zijn discretie en tact dan geboden, iets waar wij vanzelfsprekend rekening mee houden.

Wat de oorzaak ook is en welke randvoorwaarden ook gewenst zijn: wij nemen u de zorg graag uit handen. We begrijpen als geen ander het ongemak van een pand vol spullen die er niet gewenst zijn en kunnen u in zo’n situatie van begin tot eind ontlasten. We regelen dat het pand ontruimd wordt en de aanwezige spullen worden opgeslagen of afgevoerd.

Ook in het geval van een gedwongen ontruiming van een gekraakt pand door de politie of ME zorgen we ervoor dat alle achtergebleven spullen worden verwijderd en afgevoerd. Indien nodig – en dat is helaas vaak het geval – zorgen we er natuurlijk ook voor dat het pand grondig wordt schoongemaakt, zodat het binnen afzienbare tijd weer in gebruik genomen kan worden.

We horen graag hoe we u kunnen helpen bij het ontruimen van een pand en stellen graag een plan op maat voor u op.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?