Alarmsystemen & alarmopvolging

Wij plaatsen voor u een professioneel alarmsysteem die bij afwezigheid van gebruikers uw pand of bedrijfsruimte veilig stellen. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld slechts een gedeelte van een pand actief wil laten gebruiken of als u ’s nachts extra zekerheid wilt.

Kies voor een alarmsysteem dat bij u past

Er is op het gebied van alarmsystemen ontzettend veel hardware op de markt. Bij iedere bouwmarkt of zelfs Bol.com zijn verschillende alarmen te koop. Maar juist als het gaat om de veiligheid van uw pand, is het van groot belang te kiezen voor een betrouwbaar en bewezen systeem. Daarnaast zijn het gebruiksgemak, de doormeldmogelijkheden en natuurlijk de prijs factoren om rekening mee te houden. Wij adviseren u graag over het alarmsysteem dat bij u past.

We bieden verschillende opties: draadloos of juist bedraad, met of zonder camera. Het is mogelijk gebruik te maken van een meldkamer, maar u kunt ook kosten besparen met doormelding naar u of een door u aan te wijzen persoon, zodat de aangewezen persoon een waarschuwing krijgt als er iets aan de hand is in het pand.

Wij leveren de door u gewenste apparatuur en verzorgen de installatie. Ook zorgen we ervoor dat de betrokken personen geïnstrueerd zijn, afmeldcodes ontvangen en dergelijke.

Desgewenst is het ook mogelijk de alarmopvolging aan ons uit te besteden. In dat geval wordt een door ons aangestuurde beveiliger gewaarschuwd wanneer het alarmsysteem wordt geactiveerd, om ter plaatse te controleren en de benodigde vervolgstappen te ondernemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van alarmsystemen en alarmopvolging.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een afspraak inplannen?