Veiligheid

Natuurlijk vind u veiligheid van groot belang als het op uw vastgoed aankomt. Enerzijds vanwege de gebruikers van het vastgoed, anderzijds vanwege de investeringen die u er in heeft gedaan. Vastgoed belichaamt kapitaal – in de breedste zin van het woord – en dat verdient aandachtige zorg. Met bijna veertig jaar ervaring in de branche begrijpt Zwerfkei dit als geen ander. Schakel ons daarom in als u hulp kunt gebruiken bij de veiligheid rondom uw vastgoed.

Volledig in veiligheid

U kunt gebruik maken van onze expertise op het gebied van beveiliging van uw pand of terrein. We bieden verschillende diensten die de risico’s op inbraak, vandalisme en kraak beperken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over en uitvoering van maatregelen die de brandveiligheid in een pand vergroten. Ook als het gaat om legionellabeheersing zijn we u graag van dienst.

We bieden een breed pakket aan diensten aan op het vlak van beveiliging en veiligheid, zodat we u steeds van dienst kunnen zijn. Wat uw wens ook is. Onze dienstverlening stopt niet bij één discipline.

Klik op de onderstaande afbeeldingen om meer te lezen over de oplossingen die we u kunnen bieden op het gebied van veiligheid van uw vastgoed, of neem direct contact op.

Contact

Binnen 24 uur een oplossing voor uw leegstaande pand? Neem contact met ons op! Uiteraard kunt u ook vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Voor ieder object, klein of groot, maken we samen met u een passend plan.