Overig

Is er al meer bekend over de plannen met mijn ruimte?
Geen nieuws is ook hier goed nieuws. Hoor je niets van ons, dan weten we nog niet wat de plannen zijn met je ruimte en wat dit concreet voor jou betekent. Zodra we je kunnen informeren, doen we dat.

Ik word door de gemeente en Waternet aanslagen voor heffingen en belastingen. Wie moet dat betalen?
Als inwoner van de gemeente, maak je gebruik van allerlei openbare voorzieningen en diensten. Daar draag je, via de belastingen waar je voor wordt aangeslagen, een stukje aan bij. Deze kosten zijn dan ook voor jouw rekening. Afhankelijk van je inkomen kan hier eventueel kwijtschelding voor aangevraagd worden. Dit is iets dat je zelf met de betrokken instantie moet regelen.

Ik wil graag iemand voordragen, kan dat?
Ons aanbod is helaas veel kleiner dan de vraag naar ruimtes. We schrijven daarom maar beperkt mensen in. Voordragen is bij ons, in tegenstelling tot een aantal andere leegstandbeheerders, niet mogelijk. Als we mensen zoeken voor specifieke projecten, melden we dat op onze Facebookpagina. Als je mensen kent die graag in een ruimte van ons willen wonen of werken, kun je hen adviseren ons te volgen op Facebook. Als ze reageren op een aangeboden plek, kan het geen kwaad om jouw naam te noemen als referentie.

Contact

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.