*** Edit d.d. 2 mei 2019: er zijn opnieuw enkele ruimtes beschikbaar.

We krijgen in Schiphol-Rijk een groot kantoorpand in beheer. We kunnen hier meerdere mensen laten wonen en werken.

In het pand worden voorzieningen met anderen gedeeld. Het pand is goed bereikbaar met ov, maar vanwege de aanwezigheid van gratis parkeergelegenheid is ook het hebben van een auto geen bezwaar. Schiphol-Rijk ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Amsterdam. Luchthaven Schiphol is nog geen 10 minuten.

Er bevinden zich een aantal ruimtes in het pand die zich uitstekend lenen voor bewoning door duo’s. Om die reden zijn we momenteel op zoek naar stellen of vrienden die hier een woonruimte in gebruik willen nemen.

We zoeken verantwoordelijke, sociale en opgeruimde mensen, die met elkaar zorg willen dragen voor het pand. Als bewaarnemer zorg je dat het pand door bewoning veilig blijft, meld je mankementen en fungeer je als visitekaartje van Zwerfkei.

Interesse in een woonplek in dit pand? Stuur ons een uitgebreide motivatie. We lezen graag wie jullie zijn, wat jullie van elkaar zijn, wat jullie in het dagelijks leven doen en wat jullie geschikte antikrakers maakt. Reacties kunnen worden gestuurd naar aanmelden@zwerfkeibeheer.nl onder vermelding van “Duo wil naar Schiphol-Rijk”.