Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Tijdelijk beheer

Zwerfkei Tijdelijk Beheer beheert uw vastgoed zonder extra kosten en met zorg. Wij zorgen voor iemand die bewoont, gebruikt, beheert en signaleert, om uw pand veilig te stellen voor de risico's van leegstand.

  • Mankementen, zoals lekkage of bevriezing, tijdig opgemerkt. Dit stelt u in staat onnodige kosten voor schadeherstel te voorkomen.
  • Vandalen en krakers krijgen geen kans. Ook na het van kracht worden van de Wet Kraken en Leegstand is dit laatste van belang, kraken blijft een zorg.
  • De gemeente Amsterdam neemt op basis van deze Wet dwingende maatregelen om leegstand tegen te gaan, die voor pandeigenaren ongunstig zijn.

In het artikel Wet Kraken en Leegstand en Amsterdamse leegstandverordening leest u uitgebreid over de huidige stand van zaken rondom de leegstandswet en -verordening, waar u op moet letten en welke mogelijkheden u heeft.

De bewaringsovereenkomst die bewoners tekenen, is door onze jurist zo geformuleerd, dat geen huurdersrechten worden opgebouwd. Hierdoor kunt u altijd op korte termijn weer zelf over uw pand beschikken. 

Bij Zwerfkei Tijdelijk Beheer kunt u naast antikraak beheer ook terecht voor tijdelijke verhuur op basis van de leegstandswet.

Informeer
vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Leegstandsbeheer met zorg vraagt om serieuze en zorgvuldige bewoners en gebruikers. Daarom kan niet zomaar iedereen bij Zwerfkei Tijdelijk Beheer terecht voor tijdelijke woon- of werkruimte. Een strenge selectie en strikte afspraken zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij zien de bewaarnemers als onze ambassadeurs en daar profiteert u als eigenaar van.

Zwerfkei Tijdelijk Beheer is mede-oprichter en lid van de Vereniging Leegstandbeheerders (VLBN). De vereniging maakt zich sterk voor de ontwikkeling van de branche en streeft ernaar het niveau van dienstverlening te vergroten.

Bovendien is Zwerfkei KLB gecertificeerd. Dit Keurmerk voor Leegstandbeheerders stelt criteria en normen, waaraan de kwaliteit van leegsstandbeheerders afgemeten kan worden. Dit maakt inzichtelijk welke partijen de belangen van zowel eigenaren als bewoners optimaal behartigen.