Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Testimonials

Vincent Bultink
Beleidsmedewerker Ruimtebeheer bij De Hartekamp Groep

Zwerfkei heeft in de loop der jaren al diverse panden, woningen en zorggebouwen voor ons in beheer genomen. Soms lang van tevoren aangekondigd, soms vrij spontaan, maar altijd met het gewenste resultaat. Het beheren van panden, voor een langere of kortere tijd, neemt ons erg veel werk en zorg uit handen.

De zorg over de panden die verspreid in de regio staan wordt je ontnomen. De bewoners zorgen er goed voor en als er iets aan de hand is, wordt dat direct gemeld. Dan zoeken we gezamenlijk weer naar de oplossing. Samenwerking met medewerkers van Zwerfkei verloopt erg soepel en men is proactief.

 

Agetta van Acker
Bedrijsmakelaar bij Ymere

Wij schakelen Zwerfkei in voor leegstaande bedrijfspanden, waar we een leuke invulling voor zoeken. Ik werkte al met Zwerfkei toen ik nog bij Zomers Buiten (later gefuseerd met Woonmaatschappij, daarna met Ymere) werkte, dat is al ruim 14 jaar. Typerend voor de samenwerking is het contact, dat verloopt vlot. Zwerfkei is goed bereikbaar en flexibel. Daarnaast onderscheidt Zwerfkei zich door de snelheid en zorgvuldigheid waar mee gewerkt wordt. Bovendien worden gemaakte afspraken altijd nagekomen. Dat schept vertrouwen.

 Voor    Na

Bedrijfspand voor...                          en tijdens het beheer door Zwerfkei!   

 

Jeanette van der Wees
Projectmanagementbureau Amsterdam

Zwerfkei heeft verschillende (onderwijs) panden voor de gemeente Amsterdam beheerd. In alle gevallen heeft Zwerfkei de gemeente veel werk uit handen genomen, veel zorgen weggenomen. In een aantal gevallen hebben bewoners van Zwerfkei meer dan je kunt verwachten aan onderhoudstaken op zich genomen. Kortom Zwerfkei is een zeer betrouwbare en prettige partner in tijdelijk beheer.

 

Kobus Keij
Makelaar bij 
Keij & Stefels Makelaardij 

Zeer kenmerkend voor Zwerfkei Tijdelijk Beheer, is de snelheid waarmee door de medewerkers wordt gehandeld. Als ik bel om een woning in bewaring te geven, wordt nog dezelfde dag alles geregeld. De sleutels worden snel opgehaald en geschikte mensen worden direct geplaatst. 
De communicatie tussen ons verloopt prima. Zwerfkei is goed bereikbaar en reageert altijd direct. 

Er is sprake van grote wederzijdse loyaliteit. Dat blijkt wel uit het feit dat wij al dertig jaar met elkaar samenwerken. In dit vak moet je alle risico’s uitsluiten. Zwerfkei biedt ons de veiligheid en zekerheid die we nodig hebben. 

 

Wilma de Hoop
Woonconsulent bij Cordaan

In verband met een geplande renovatie van De Osdorperhof, een woon- en dienstcentrum voor ouderen, zochten wij naar een oplossing voor leegkomende woningen. Leegstandsbeheerder Zwerfkei werd ons aangeraden door Delta Forte, op basis van goede ervaringen met hen bij renovatieprojecten. Omdat we te maken hebben met tachtigplussers, hadden wij specifieke wensen met betrekking tot nieuwe bewoners. We hebben criteria opgesteld waaraan de tijdelijke bewoners moeten voldoen: ze moeten rustig zijn en hun levensstijl kunnen aanpassen aan de ouderen. De nieuwe bewoners voldoen hier boven verwachting aan, de selectieprocedure is door Zwerfkei heel goed uitgevoerd. Dit neemt ons veel werk uit handen.
De ouderen waren eerst een beetje sceptisch: ‘Mensen van Zwerfkei? Komen er dan zwervers wonen?’ Nu zijn ze heel erg tevreden. De bewoners helpen de ouderen met allerlei zaken en maken met hen een praatje, zo zijn ze een erg leuke aanvulling. 
Alle woningen die nog vrij komen, brengen we ook onder bij Zwerfkei. Het gaat dan om tijdelijke verhuur op basis van de leegstandswet. Het is erg fijn dat Zwerfkei ook deze contractvorm aanbiedt.
Het is echt een geruststelling dat Zwerfkei ons van de juiste bewoners voorziet.

 

Lydia Bergisch
Medewerker Woonservice bij Woningstichting Rochdale
 

We werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Zwerfkei. Vooral de flexibiliteit en de snelle inzetbaarheid van Zwerfkei waarderen wij erg. De medewerkers zijn bovendien zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht. 

 

Bastiaan de Vries
Algemeen Manager bij Zuider Vastgoed Holding B.V. 

We brengen onze woningen sinds jaar en dag onder bij Zwerfkei en ons vertrouwen in hen is nooit beschaamd. De flexibiliteit waarmee Zwerfkei opereert, is erg prettig. In het zeldzame geval bijvoorbeeld, dat een bewoner onverwachts op kortere termijn dan is overeengekomen een woning moet verlaten, wordt hier altijd een passende oplossing voor gevonden. 
Zwerfkei schuwt een proactieve klantbenadering niet. Zo worden we door Patrick Jansen ingelicht als er sprake is van een verhoogd kraakrisico in de stad. Ook als een woning langer leegstaat en Dienst Wonen een woonvergunning verlangt, worden er passende oplossingen bedacht. 
Daarnaast is het plezierig samenwerken met de dames op kantoor; de day-to-day business en kleine rompslomp worden ons effectief uit handen genomen. Bovendien zijn we erg tevreden met de bewoners die door hen in onze woningen geplaatst worden.

 

Iris Thoe Schwartzenberg
Medewerker Binnendienst bij Brinkborgh Makelaardij

Wij werken graag met Zwerfkei. Er is regelmatig contact, bijvoorbeeld over bezichtigingen van te koop staande panden of onderhoudszaken, en dat verloopt altijd prettig. Er wordt steeds adequaat gereageerd en professioneel gehandeld.