Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Over Zwerfkei

Zwerfkei Tijdelijk Beheer. Deskundige strateeg op het gebied van leegstandsbeheer.

 

Zwerfkei verzorgt tijdelijk beheer in heel Amsterdam en omgeving. Wij bieden als contractvorm zowel antikraak bewaring, als tijdelijke verhuur op basis van de leegstandswet aan. Ons uitgebreide bestand met verantwoordelijke en representatieve bewaarnemers stelt ons steeds in staat voor elk pand de juiste bewoner of gebruiker te vinden. 

 

We beschikken over relevante kennis van de regio en de markt, wat een op maat gemaakt benaderingsplan mogelijk maakt voor elk project, groot of klein. Onze medewerkers, competente vakmensen met uitgebreide ervaring op het gebied van tijdelijk leegstandsbeheer, onderscheiden zich door hun gedegen kennis van de vastgoedmarkt. We begeleiden u op effectieve wijze bij het complete traject van leegstandsbeheer en nemen u zoveel mogelijk uit handen. Zo wordt uw leegstaande pand geen blok aan het been.   

Maar we gaan verder: onze expertise stopt niet bij leegstandsbeheer. Ook voor vastgoedadvies of consulten over kostenbesparing bent u bij Zwerfkei aan het juiste adres. Neem contact op voor een oriënterend gesprek.