Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Werkruimte in Amsterdam

Update bericht d.d. 15-8-2013

Voor dit project zijn inmiddels voldoende kandidaten gevonden. 

***

Voor een zeer representatief pand op een A-locatie in het centrum van Amsterdam, zijn wij op zoek naar professionele creatieven met een hands-on mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Op korte termijn kunnen we op antikraak basis een groot aantal werkruimtes in gebruik geven.

We zoeken jonge professionals op de creatieve markt, die schoon werken (dus geen verf, klei en dergelijke) en een open en flexibele houding hebben. Ook vinden we het belangrijk dat de gebruikers met elkaar kunnen samenwerken, om op succesvolle wijze invulling te geven aan het pand. 

Het gebouw biedt natuurlijk individuele bedrijfsruimte met rust en beslotenheid. Tegelijkertijd willen we verbinding stimuleren. Er is ruimte voor samenwerken, voor tentoonstellen en voor delen. Met elkaar, maar ook met een publiek. 

Klinkt dit als je ideale werkplek? Stuur ons dan een uitgebreide motivatie. Hierin dient in ieder geval het volgende duidelijk naar voren te komen:

- de werkzaamheden van de onderneming;
- hoeveel mensen erbij betrokken zijn;
- hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet;
- welke ideeën de onderneming heeft bij samenwerken.

We ontvangen je motivatie graag via info@zwerfkeibeheer.nl met “Werkruimte A-locatie” als onderwerp. Voeg s.v.p. een uittreksel van de Kamer van Koophandel toe. 

Notabene: wanneer we je uitnodigen voor nadere kennismaking, dien je een geldig legitimatiebewijs en de polis van een aansprakelijkheidsverzekering te kunnen overleggen.

Onze opdrachtgever heeft een duidelijk beeld van de ideale gebruiker. Wij zullen alle aanmeldingen namens hem beoordelen. Hierover wordt niet gecorrespondeerd. Aanmelding is geen garantie tot plaatsing.