Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Zwerfkei Tijdelijk Beheer steunt een goed doel

Zwerfkei Tijdelijk Beheer heeft dit jaar geen kerstkaarten verstuurd naar klanten en relaties. In plaats daarvan hebben we er weer voor gekozen een goed doel te steunen. 

N'ghambi en Kazania liggen aan de voet van het centraal gelegen Kiboriani gebergte in Tanzania. Deze dorpen hebben geen beschikking over schoon water, de inwoners halen water in een dorp zeven kilometer verderop, of scheppen het uit een met de hand gegraven put in een droge rivier. drie kilometer verderop. Uit deze put drinkt ook vee. Regelmatig worden mensen ziek door het drinken van dit water. In de regentijd spoelen deze putten dicht.

In dorpen in de omgeving zijn de watersystemen al uitgebreid en gerenoveerd. De leiders van N'ghambi en Kazania hebben om hulp gevraagd bij het aanleggen van een schoon drinkwatersysteem. Door het bouwen van achtentwintig opvangtanks voor regenwater, twee waterputten met een handpomp, een handpomp op een bestaand boorgat en de reparatie van een windmolen, kunnen de 12.000 inwoners voorzien worden van schoon drinkwater. 
Zwerfkei Tijdelijk Beheer heeft dit jaar, in het kader van kerstmis, geld gedoneerd aan dit waterproject in Tanzania.