Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Energiebesparing: duurzaam en voordelig

Het afsluiten van een passend energieleveringscontract is bij antikraak niet altijd gemakkelijk. Sommige toeleveranciers accepteren geen woningen die op antikraakbasis bewoond worden, of rekenen hoge tarieven voor een flexibel opzegbare overeenkomst. Contracten waarbij goedkopere tarieven gelden, hebben meestal een boeteclausule, die stelt dat een contract voor een behoorlijke som afgekocht moet worden als het vóór het verstrijken van een bepaalde termijn, bijvoorbeeld 1-2 jaar, wordt beëindigd.

Maar het kan anders. Vanaf heden werken wij samen met Huis voor Energie. Huis van Energie is een onafhankelijke kennisorganisatie die bewoners van Zwerfkei vanwege slimme afspraken een voordelig tarief kan bieden voor stroom en gas, maar ook flexibel opzegbaar is, zonder boeteclausule. Perfect dus, voor antikraak! Daar komt nog bij dat Huis voor Energie een sterke focus heeft op duurzame energie en dus groen inkoopt.

Bewoners van onze organisatie kunnen via ons een leveringsovereenkomst aangaan met Huis voor Energie voor een vast, gunstig tarief per jaar. Interesse? Neem contact met ons op.

Ook aan pandeigenaren heeft Huis voor Energie veel te bieden. Zo kunnen ze voor u in kaart brengen waar op energiekosten bespaard kan worden, voordelige tarieven bieden door collectieve inkoop, een energielabel opstellen en helpen bij het verduurzamen van uw vastgoed. Wij brengen u graag met de juiste personen in contact!

 

tarieven

* De vermelde tarieven kunnen vanwege prijsschommelingen in de markt afwijken van tarieven waarvoor op een ander moment getekend wordt. Ze bieden evenwel een goede vergelijking met prijzen van andere aanbieders.