Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Pop-up

Update bericht d.d. 1-12-2015

Het pand wordt niet meer als pop-up in gebruik gegeven.

***

Amsterdam barst van het talent. Frisse vormgevers, capabele kunstenaars en handige handelaars geven - samen met duizenden andere creatieve, slimme en vooruitstrevende ondernemers - gezicht aan onze stad. In Amsterdam is altijd iets te zien, iets te doen, iets te beleven. Daar genieten we van! En daar dragen we graag op onze eigen manier aan bij.

Op het Westergasterrein bevindt zich het Kunstenhuis. Het pand, voorheen in gebruik door een theatergezelschap, is momenteel bij in ons beheer. Het pand is erg geschikt voor openstelling aan publiek. Er is veel aanloop vanuit het cultuurpark, zeker wanneer daar evenementen zijn. Verschillende horeca- en uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand.

We bieden onze gebruikers de mogelijkheid deze ruimte steeds voor één of twee maanden te gebruiken als pop-up store, expositieruimte, galerie, of... Er is veel mogelijk! Alleen horeca mag, vanwege het ontbreken van een vergunning daarvoor, niet.

Via ons blog geven we af en toe een impressie van de invulling van dat moment. Leuker is natuurlijk om zelf te gaan kijken wat er gebeurt!

Als je een maand lang invulling zou willen geven aan het pand, ontvangen we graag een email waarin je plannen uitgebreid beschreven staan. Hoe gedetailleerder je idee is, hoe beter we kunnen inschatten of je plannen mogelijk zijn op de locatie.
Reacties graag via aanmelden@zwerfkeibeheer.nl, onderwerp "Kunstenhuis".