Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Digitaal tekenen

Digitale efficiëntie

Om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren, worden onderdelen daarvan
– waar mogelijk – gedigitaliseerd. Het gedeeltelijk verdwijnen van onze “papierhandel” levert gemak en tijdswinst op en past bovendien binnen een duurzamere bedrijfsvoering.

Recent zijn wij gestart met digitaal ondertekenen. Overeenkomsten met opdrachtgevers en opzeggingen van beheerovereenkomsten met bewoners hoeven daardoor niet meer per post verstuurd te worden. De afwikkeling hiervan kan helemaal digitaal. We maken gebruik van een toepassing die het mogelijk maakt verzonden documenten online digitaal te ondertekenen.

Dat scheelt niet alleen papier, maar vermindert ook het aantal te verrichten handelingen. Zowel voor ons, als voor onze opdrachtgevers en bewoners. Met een muisklik is alles geregeld, snel en eenvoudig. En duidelijk, want zowel verzender als ontvanger krijgen een digitale afdruk van het getekende documenten.

 

Hoe werkt het?

Belangrijke documenten, zoals beheercontracten of contractbeëindigingen, worden in een email ter ondertekening aangeboden. Het betreffende document is als PDF te lezen. Met een druk op de knop ter bevestiging wordt het document voorzien van een digitale tijdszegel. Daarmee is het document “getekend” en bevestigt de ontvanger dat hij het gelezen heeft. Het getekende document wordt vervolgens als PDF toegestuurd.

Wel zo handig: ook met een smart phone kunnen de documenten digitaal ondertekend worden.

Digitaal ondertekenen voldoet aan de vereisten voor de geavanceerde elektronische handtekening, conform artikel 3:15a BW.