Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Werkruimte Amsterdam

Update bericht d.d. 3-6-2014

Voor dit project zijn inmiddels voldoende kandidaten gevonden.

***

Voor een representatief pand in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar professionele creatieven met een hands-on mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

We zoeken jonge professionals op de creatieve markt, die schoon werken (dus geen verf, klei en dergelijke) en een open en flexibele houding hebben. Ook vinden we het belangrijk dat de gebruikers met elkaar kunnen samenwerken, om op succesvolle wijze invulling te geven aan het pand. 

Klinkt dit als je ideale werkplek? Stuur ons dan een uitgebreide motivatie. Hierin dient in ieder geval het volgende duidelijk naar voren te komen:

- de werkzaamheden van de onderneming
- hoeveel mensen erbij betrokken zijn
- hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet

We ontvangen je motivatie graag via aanmelden@zwerfkeibeheer.nl met “Werkruimte Amsterdam Zuid” als onderwerp. Voeg s.v.p. een uittreksel van de Kamer van Koophandel toe. 

Notabene: wanneer we je uitnodigen voor nadere kennismaking, dien je een geldig legitimatiebewijs en de polis van een aansprakelijkheidsverzekering te kunnen overleggen.

Onze opdrachtgever heeft een duidelijk beeld van de ideale gebruiker. Wij zullen alle aanmeldingen namens hem beoordelen. Hierover wordt niet gecorrespondeerd. Aanmelding is geen garantie tot plaatsing.