Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Vacature

Zwerfkei Tijdelijk Beheer is op zoek naar een nieuwe medewerker (40 uur).

Wij bieden een dynamische functie aan, binnen de vastgoedsector, met een breed en gevarieerd takenpakket. Het gaat om zowel back- als frontoffice en zowel binnen- als buitendienst. Binnen de functie voer je (kwaliteits)controles uit, ben je aanspreekpunt voor bewoners en opdrachtgevers en stuur je onderhoudspartijen aan. Administratieve werkzaamheden zijn een onderdeel van de functie. Daarnaast voer je veel praktische taken uit.

We bestaan sinds 1980 en waren de eerste leegstandsbeheerder op de markt. We zijn gevestigd in Amsterdam en onze werkzaamheden vinden voornamelijk hier plaats. Het gaat om een functie binnen een klein en betrokken team. Er is veel onderling contact en samenwerking. Daar hechten wij veel waarde aan. We werken graag hard, maar vinden het zeker ook belangrijk dat er gelachen wordt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Omdat wij ons als bedrijf willen blijven ontwikkelen, zijn we op zoek naar een betrokken medewerker, die meedenkt over de werkprocessen en het verbeteren daarvan. Iemand die zich verantwoordelijk voelt voor het succes van het bedrijf en zich daar zelfstandig voor inzet.

We werken in een business waarin niets hetzelfde is: elk pand, elk project, elke opdracht vraagt een eigen benadering. Het vergt aandacht en veel fine tuning om de job echt onder de knie te krijgen. We zoeken dan ook iemand die leergierig is, niet bang om fouten te maken en tegelijkertijd goed om kan gaan met feedback. Onze ideale kandidaat is niet perse leidinggevend, maar kan wel de leiding nemen als dat nodig is. Heeft haar op de tanden, zonder te dominant te zijn. 

Verder dien je jezelf in onderstaand profiel te herkennen:

Je bent vriendelijk, maar tegelijkertijd commercieel. Je hebt pit en een hands on mentaliteit. Je werkt secuur, bent gestructureerd en punctueel. Je kunt goed je focus houden en prioriteiten stellen, ook als er veel gebeurt . Veel ballen hoog houden is jouw tweede natuur. Je bent stressbestendig, zit vol zelfvertrouwen en hebt oog voor het grote plaatje. Je neemt graag initiatief en kan goed zelfstandig werken, je hebt weinig aansturing nodig.  Je bent opgeruimd en hebt een goed geheugen. Jou ontgaat niets!

Aantoonbare technische vaardigheden en affiniteit met de vastgoedmarkt zijn een pluspunt. Binnen de functie heb je te maken met twee doelgroepen, die allebei een eigen benadering vragen. Uitstekende sociale vaardigheden zijn daarom een absolute must.

Verder vragen we:

· Een afgeronde HBO-opleiding;

· Rijbewijs B;

· Je woont in Amsterdam of directe omgeving;

· Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;

· Je spreekt goed Engels;

· Je beheerst Microsoft Office (inclusief Excel) uitstekend.

Wat wij bieden:

· Marktconform salaris;

· Goede pensioenregeling;

· 25 vakantiedagen per jaar;

· Mogelijkheid tot volgen van functiegerelateerde opleidingen.

Van kandidaten ontvangen wij per email graag een uitgebreide motivatie en CV (vacature@zwerfkeibeheer.nl). Wij vragen referenties op.

De sluitingsdatum van deze vacature is 1 december a.s.