Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Goede doelen 2016

Het is inmiddels een traditie op ons kantoor: in het kader van de feestdagen steunen we één of meerdere goede doelen.  Dit jaar hebben we besloten aan meerdere goede doelen te doneren.

Linda Foundation

Eén op de negen Nederlandse kinderen leeft in armoede. In Amsterdam is dat zelfs één op de vier. De Linda Foundation zet zich in voor (alleenstaande) ouders met kinderen die het financieel zwaar hebben.

Het geld dat deze stichting inzamelt, wordt gebruikt om voor dit soort gezinnen kadokaarten van winkels als Albert Heijn en Hema te kopen, zodat ze hier voor de feestdagen eens onbezorgd kunnen kopen wat ze willen. Het doel is om in 2016 3000 gezinnen een bijzondere kerst te bezorgen.

Santa Run

Verkleed in een kerstmannenpak 3 of 6 kilometer door Haarlem rennen voor het goede doel? Waarom niet!

We sponsoren via de Santa Run Stichting Bretels. Deze stichting zet zich in voor jonge gezinnen waarvan één of beide ouders overleden is. Stichting Bretels onderzoekt met ieder aangemeld gezin wat het precies nodig heeft en biedt zo een hulpplan op maat.

Stichting Witte Bedjes

Stichting Witte Bedjes Het Parool helpt zieke, gehandicapte of anderszins hulpbehoevende kinderen, door geld in te zamelen voor Amsterdamse instanties die met deze kinderen werken. Het fonds wordt gebruikt voor kleine projecten waar geen subsidie voor beschikbaar is.

Voedselbank 

De Voedselbank Amsterdam biedt wekelijks gezond en gevarieerd eten aan, aan mensen die in armoede leven.

Vorig jaar hebben we voor het eerst houdbare voedingswaren ingezameld voor de  Voedselbank. Dit jaar doen we dat opnieuw. Mensen die via Zwerfkei wonen of werken, opdrachtgevers en buurtbewoners is gevraagd houdbare levensmiddelen bij ons in te leveren. Via ons komt het dan bij de Voedselbank terecht. Daarnaast doneren we zelf ook een flinke hoeveelheid eten.

Ook voeding doneren? Dat kan nog tot 20 december!

 

 

 

We wensen jullie alvast heel fijne feestdagen toe!