Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Disclaimer
 
Zwerfkei Tijdelijk Beheer besteedt alle zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gepubliceerde data. Onjuistheden of onvolledigheden zijn echter niet altijd te vermijden.
 
Zwerfkei Tijdelijk Beheer is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen of mogelijke virussen.
 
Indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op deze website zouden voorkomen, erkent Zwerfkei Tijdelijk Beheer hier geen verantwoordelijkheid voor.
 
Zwerfkei Tijdelijk Beheer is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met deze website zijn gelinkt.

 
Privacy statement
 
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. 

 
Aanpassen privacy statement 
 
Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. 
 
 

 

020 - 622 08 08

Zwerfkei foto's