Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Contactpersonen

Eyk Backer

Oprichter en directeur Eyk Backer is al 40 jaar werkzaam in de vastgoedsector. Na acht jaar als makelaar-taxateur werkzaam te zijn geweest, richtte hij in 1980 Zwerfkei Bewaring op. Door zijn jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt, is hij steeds in staat zijn expertise adequaat in te zetten. Zo wordt voor ieder project, ongeacht de omvang, de juiste oplossing gevonden.

Kernwaarden voor Backer zijn vertrouwen, loyaliteit en zekerheid.    

'Veiligheid is voor mij een belangrijke zaak en ik kom graag met oplossingen die de veiligheid van een pand vergroten. Dit heeft betrekking op kraakrisico, maar ook op bijvoorbeeld brandveiligheid. Samen komen we er wel uit.'  

 

Patrick Jansen 

Patrick Jansen is sinds tien jaar werkzaam als commercieel directeur bij Zwerfkei. Hij neemt de zorg van opdrachtgevers direct uit handen en houdt consequent toezicht op gerenommeerde vastgoedobjecten.

'Ik zoek voor klanten naar manieren om belangrijke besparingen te realiseren. Niet alleen op het gebied van bewaking, maar bijvoorbeeld ook  als het gaat om energie. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol.' 

Jansen denkt oplossingsgericht en heeft met zijn daadkracht veel opdrachtgevers aan zich weten te binden, waaronder makelaarskantoren, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, gemeentelijke instellingen, woningbouwverenigingen en particulieren.