Zwerfkei Beheer B.V.
Zwerfkei Beheer B.V. - Banner

Nieuws


Inzamelingsactie
We zamelen weer in voor de Voedselbank.

[meer]


Vacature
Zwerfkei zoekt een nieuwe medewerker!

[meer]


Boycott Books
Nieuwe boekwinkel verovert Amsterdam Noord.

[meer]


Nieuwe Facebookpagina
Volg ons actuele aanbod weer via Facebook!

[meer]

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost tijdelijk beheer?

Tijdelijk beheer kost in principe niets, voor bijzondere of aanvullende diensten vragen we een vergoeding. Leegstandsbeheer is vaak complexer dan het lijkt. Daarom maken we altijd individuele afspraken met u. Over het algemeen blijven uw uitgaven beperkt tot de kosten voor nutsvoorzieningen, uw verzekering en onroerendgoedbelasting. Maar juist op die kosten kunt u met tijdelijk beheer enorm besparen. Zwerfkei Tijdelijk Beheer geeft hierover gratis advies. Tevens kunnen wij u, op basis van no cure no pay, helpen deze besparingen te realiseren.
 

Hoe lang duurt tijdelijk beheer?

Wij bieden leegstandsbeheer voor onbepaalde tijd en leveren beheerde panden met de overeengekomen opzegtermijn leeg en schoon weer op. Wij hanteren een opzegtermijn van achtentwintig dagen
 

Welke panden komen in aanmerking voor tijdelijk beheer?

Tijdelijk beheer is altijd nodig bij leegstand. Niet alleen vanwege kraken en gemeentelijke vorderingen, maar bijvoorbeeld ook om (technische) mankementen tijdig te signaleren.

In principe komen alle panden in aanmerking voor tijdelijk beheer, wanneer daar in gewoond of gewerkt kan worden. Wij beheren in Amsterdam en de Randstad en in een enkel geval ook daarbuiten. Als u benieuwd bent wat wij voor u en uw vastgoed kunnen betekenen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 
 

Hoe gaat Zwerfkei om met sleutelbeheer?

Een van de belangrijkste pijlers onder het succes van Zwerfkei Tijdelijk Beheer is nauwkeurig sleutelbeheer. We weten te allen tijde waar sleutels zijn, wie waar toegang heeft en wie aanspraak kan maken op een kopiesleutel. We dragen bovendien zorg voor het vervangen van sloten en regelen indien nodig toegang voor en namens de eigenaar: zaken die essentieel zijn bij tijdelijk beheer.
 

Is Zwerfkei aangesloten bij de Vereniging Leegstandsbeheerders?

Ja. Zwerfkei is als medeoprichter en bestuurslid van de Vereniging Leegstandsbeheerders (VLBN) actief betrokken bij deze brancheorganisatie, die zich inzet voor transparant en integer leegstandsbeheer.

Bovendien is Zwerfkei gecertificeerd door de stichting Keurmerk Leegstandsbeheer (KLB). Deze onafhankelijke stichting heeft objectieve criteria en normen bepaald, waaraan zij leegstandbeheerders toetsen. Het Keurmerk wordt alleen uitgegeven, wanneer aan alle voorwaarden is voldaan. Jaarlijks wordt door een onafhankelijke geaccrediteerde organisatie opnieuw gecontroleerd. Het inschakelen van een gecertificeerde leegstandbeheerder garandeert het KLB kwaliteitsniveau.